cd changer in bord nu raspunde la comenzi

Discutii despre seria 9-3 '03-Prezent

cd changer in bord nu raspunde la comenzi

Postby bogdanxtr » 04 Dec 2018, 11:54

Salutare tuturor,

Bogdan ma numesc si ma aflu printre voi pentru ca am un saab 9.3 vector decapotabil din 2005, cu motor de 2.0 t 150 cp.

recent am observat ca aparea pe bord eroarea please wait, cu butoane aprinse in consola centrala, chiar si dupa ce incuiam masina.

din investigatii, am descoperit ca magazia de cd uri din bord nu raspunde la comenzi si probabil ea da erori ca urmare a nefinalizarii actiunilor propuse. practic, nu are butoanele aprinse, nu incarca cd uri, nu da semne ca ar primi cd uri, bazaie ceva prin ea dar atat. am si desfacut-o, de curiozitate, primeste curent, dar ce am observat ca bancul de cd uri coboara doar dintr-o parte, nu simultan. banuiesc ca e un cablu banda ciufulit care nu da curent celui de-al doilea motor.
cred ca e prea mult pentru mine reparatia, iar in consecinta, as vrea sa stiu daca e cineva priceput la reparatii de asa ceva.

aa, si mai e ceva,

masina fluctueaza la relanti, cand e calda. are motoras pas cu pas pentru reglarea aerului pentru a-l curata? daca da, unde o fi situat?

codul motorului meu e b 207 E

va multumesc si va salut.
bogdanxtr
Nou venit
 
Posts: 3
Joined: 27 Nov 2018, 10:41
Location: bucuresti

Re: cd changer in bord nu raspunde la comenzi

Postby andybumbu » 04 Dec 2018, 19:24

Salut Bogdane, e clar, cd changerul a cedat..Si la bestia mea, vechimea si uzura fizica si-au pus amprenta pe magazie...Respectiv, in primele minute de utilizare mai face fite, mai ales cand e frig-umed..Din fericire, bestia mea poseda 2 magazii :D Tu avand cabrio..oricum zici ca a cedat pe partea de mecanism..+contacte
Asa ca ai mai multe alternative, printre care si repararea...desi nu prea cred..
Asadar, prima ar fi sa-ti cumperi o magazie second...
A doua ar fi sa cumperi o unitate simpla noua, fiindca cd changerul de nou, e foarte rar si oricum costa cam 500e, magazia simpla e vreo 200e
A treia varianta sau chiar prima, iesi cel mai bine :roll: ar fi sa-ti montezi cel de al doilea cd changer pt portbagaj, dar varianata asta depinde de nivelul de echipare audio, respectiv ce ICM poseda saabul tau ? Daca ai ICM3 iti poti monta unitatea..am eu una sigilata :wink:


viewtopic.php?f=39&t=4327

viewtopic.php?f=32&t=3724
Saab 93 SS 2.2TiD Arc-2004
Saab 97 X 5.3iV8 Arc-2007
andybumbu
Saabist adevarat
 
Posts: 3288
Joined: 22 Apr 2010, 22:21
Location: Timisoara


Return to SAAB seria 9-3 Sport Sedan/Combi/Convertible

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron