Lipsa amp1

Discutii despre seria 9-3 '03-Prezent

Lipsa amp1

Postby horatiu » 08 Oct 2017, 09:32

Avand in ultima perioada probleme cu sistemul audio, am vizionat mai multe filmulete pe youtube cu aceasta problema...si am vazut ca aproape la toti le lipsea amp1 de sub scaun. L-am cautat si eu...si surpriza, lipseste. Toti au rezolvat problema, unind fibra optica...cu diverse accesorii. Ati favut careva aceasta operatiune ?
horatiu
Senior
 
Posts: 105
Joined: 22 May 2014, 13:06
Location: zalau

Re: Lipsa amp1

Postby andybumbu » 08 Oct 2017, 14:24

Horatiule... :roll:

In primul rand nu ai masina trecuta-n semnatura..
Citind cele trei topicuri deschise... reiese ca ai audio de baza, respectiv ICM 1...
Asa ca:
-nu ai niciun amplificator sub scaunul soferului...
-nu ai instalatie de fibra optica
-nu se poate monta ICM 3 si sa ai functiile lui doar instaland hardwareul..oricum instalatia trebuie desperecheata/ imperecheata cu Tech2..
-EHU, are rol de amplificator la tine, respectiv ceea care trimite semnalele in boxa pt semnalizare etc
Uita-te pe schemele din linkul atasat, e foarte simplu de dedus.. :idea:

Marele avantaj al instalatiei ICM1 e ca poti upgrada sistemul relativ usor, cu orice aftermarket care pusca in locul actualelor boxe si radio, fiindca nu ai fibra optica..
Ceea ce poti upgrada la tine pe OEM si pastrand ceea ce ai actual, e un CD changer in bord, in locul CD playerului si un Aux in- in cotiera..

Daca vrei un ICM3 perfect compatibil, ar trebui desperecheat de pe donor si imperecheat pe a ta cu totul, respectiv toata instalatia de pe donor, tot... :shock: :wink: succes :lol:

Eu am singurul saab din Ro cu full ICM 3- inclusiv 2 Cd changere/ 2 amplificatoare, unitate de telefon sim ..dar si la mine s-au bulit navi+telefonul de cativa ani, masina o am de 1 deceniu :D

http://saabworld.net/showthread.php?t=25259
Saab 93 SS 2.2TiD Arc-2004
Saab 97 X 5.3iV8 Arc-2007
andybumbu
Saabist adevarat
 
Posts: 3135
Joined: 22 Apr 2010, 22:21
Location: Timisoara

Re: Lipsa amp1

Postby mariansro » 08 Oct 2017, 19:51

Unde e al 2 lea cd changer.si al meu are ce ai spus mai puțin 2 cd changere. Si tot in ro e.
93 Vector tid cu aroma de hirsch si dpf off
mariansro
Invatacel
 
Posts: 79
Joined: 15 Apr 2017, 12:14

Re: Lipsa amp1

Postby horatiu » 08 Oct 2017, 20:21

Masina e un 93 , 2.0t Vector din 2004 daca asta e asa important... Ajuta-ma cu o informatie, ce are ICM1 de merge doar cand vrea el...
Pe youtube este filmulet in care este prezentata masina cu ICM1...care a avut amp1 sub scaun, motiv pt care am si intrebat...apropo, am sub scaunul soferului o mufa identica cu cea din spate de la icm 1, care nu intra nicaieri.
Am demontat icm1...si cele 2 fire portocalii din mufa, sunt fibra optica !!
Pe saab central forum, exista un discutii legata de aceasta inlocuire...si spun oameni care au facut-o ca pt a avea doar functia de media de la icm3 e suficient setarea cu tech2...
horatiu
Senior
 
Posts: 105
Joined: 22 May 2014, 13:06
Location: zalau

Re: Lipsa amp1

Postby andybumbu » 08 Oct 2017, 20:51

Daca as stii exact ce si cum, as posta ca deobicei.. :roll:
Trebuie o diagnoza cu Tech2, dar in prealabil verificata toata instalatia...dar e clar ca e ceva contact prost/vechimea etc..altfel daca e ceva bubuit total, nu ar revenii, parerea mea..
Pai exact aspectul cel mai important intr-o discutie de gen, in care ceri informatii tehnice dedicate...lipsea masina despre care vorbim... :oops: +localitatea..

Horatiule, orice producator isi usureaza instalatiile, respectiv, nu renteaza n versiuni de cablaraie..Orice masina/model are o instalatie electrica generala+mufe/cabluri blank, care asteapta mufarea in functie de motorizare/accesorii/dotari.. :idea:

Multe se discuta pe forumuri in general...putine se/sau se vor si materializeaza/popularizeaza..in general :?

Mariane, tocmai cel de al doilea CD changer e gaselnita bestiei si nu numa' :lol: nu prea ai rasfoit forumul...
Daca vrei sa-ti upgradezi bolidul, uite :roll: :wink:
https://saabshop.hu/electrical/hi-fi/cd ... arion.html


viewtopic.php?f=32&t=3724
Saab 93 SS 2.2TiD Arc-2004
Saab 97 X 5.3iV8 Arc-2007
andybumbu
Saabist adevarat
 
Posts: 3135
Joined: 22 Apr 2010, 22:21
Location: Timisoara

Re: Lipsa amp1

Postby horatiu » 09 Oct 2017, 05:19

Aici avem o problema, cu orasul...Zalau/Salaj, unde nu are nimeni, nici un electrician auto tech2 :(
http://www.saabcentral.com/forums/showt ... p?t=108741 - aici se discuta despre inlocuirea icm1 cu icm3....oamenii spun ca este posibila cu ajutorul tech2... trebuie divortata de fosta masina si setarile ei...si imperecheata cu noua masina..
Sper sa fie asa.
horatiu
Senior
 
Posts: 105
Joined: 22 May 2014, 13:06
Location: zalau

Re: Lipsa amp1

Postby andybumbu » 09 Oct 2017, 18:07

Vezi de ce intrebam de datele masinii& localitate...
Asadar, cam greu cu Tech2 prin zona si nu numa' :?

Eu te-as trimite la Budapesta... :roll: Rezolvi tot, upgrade daca e cazul, respectiv, amp1, activare+altele :lol:

Ai nevoie de programare, rezolvi tot acolo :idea:
Saab 93 SS 2.2TiD Arc-2004
Saab 97 X 5.3iV8 Arc-2007
andybumbu
Saabist adevarat
 
Posts: 3135
Joined: 22 Apr 2010, 22:21
Location: Timisoara


Return to SAAB seria 9-3 Sport Sedan/Combi/Convertible

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest