!!! Reguli de postare in sectiune !!!

Sectiune dedicata vanzarilor si cumpararilor de automobile SAAB

!!! Reguli de postare in sectiune !!!

Postby MagicPenguin » 23 Mar 2013, 21:57

Reguli de postare in sectiunea Anunturi

Sunt 6 categorii de anunturi si una de contra anunturi pe care va rog sa le folositi corect.

Nu postati la categoria gresita deoarece se va sterge anuntul imediat!

Aceste reguli se aplica pentru orice persoana (vanzator sau cumparator) care posteaza in aceasta arie de pe forum.

- Titlurile topicurilor deschise in aceasta sectiune vor incepe obligatoriu cu "VAND", "CUMPAR" sau "SCHIMB" in functie de situatie, urmat de obiectul tranzactiei.

- Primul mesaj va contine obligatoriu informatii despre produs, PRETUL DE PORNIRE, DATE DE CONTACT si cel putin o IMAGINE cu produsul respectiv. Orice topic ce nu contine aceste informatii va fi sters si initiatorul topicului va fi avertizat.

- Daca initiatorului topicului (de vanzare sau cumparare) i se adreseaza o intrebare si acesta nu raspunde la ea in maxim 7 zile, se considera ca nu-l mai intereseaza subiectul, iar atunci topicul va fi inchis.

- In cazul in care un vanzator are mai multe produse de vanzare din aceeasi categorie el trebuie sa le posteze pe toate intr-un singur topic.

- Initiatorul topicului poate da un singur UP la 4 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 4 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 4 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada pretul produsului.

- Offtopicul nu are ce cauta in aria de Anunturi. Daca veti sa comunicati ceva ce nu tine de produs puteti sa o faceti prin Mesageria Privata (PM).

- Nu se accepta posturi de tipul "dincolo era mai ieftin". Propietarul anuntului e liber sa ceara pretul pe care il crede corect.

- In cazul in care un topic este inchis sau este sters, initiatorul NU mai are dreptul sa deschida altul similar. Daca are nelamuriri le poate cere DOAR pe Private Messages de la un moderator/admin. Daca deschide un alt topic sau daca face un topic in care sa se planga, va fi sanctionat.

- Vanzatorul va avea obligatoriu completata locatia la profil. Vanzatorul va trebui sa precizeze clar localitatea in care se afla produsele, precum si disponibilitatea de expediere a produselor (sau de prestare a serviciilor) in alte localitati, printr-o firma de curierat, specificand si cine suporta costurile de transport. Nerespectarea acestei reguli va duce la blocarea anuntului pana la completarea tuturor acestor date.

- Orice anunt de vanzare care nu contine pretul in primul post va fi sters.

Cine doreste sa faca reclama comerciala in cadrul acestui forum este rugat sa contacteze administratorul forumului.

Totodata va rugam sa aveti in vederea ca :
1. Acesta este un forum dedicat pasionatilor de SAAB.
2. Forumul doreste sa-si ajute membrii sa-si cunosca si sa-si ingrijeasca cat mai bine masina.
3. Forumul nu este orientat in scop comercial. Anunturile de vanzare de pe acest forum sunt acceptate in masura in care ajuta forumul sa-si indeplineasca primele 2 obiective. Nu ne propunem sa devenim un bazar auto. Vrem sa ne limitam doar la ce are legatura cu marca SAAB.

Ca urmare consideram ca anunturile de vanzare pentru alte marci de masini decat SAAB nu contribuie deloc la realizarea dezideratelor enumerate si in consecinta ne rezervam dreptul de a le sterge.

Uneori sunt tolerate si unele anunturi adiacente, dar numai in masura in care sunt ocazionale, nu constituie o afacere in sine si nu exagerau prin repetitivitate.

Daca se ofera spre vanzare softuri de diagnoza auto sau alte softuri care nu au legatura cu auto trebuie precizat daca sunt oferite cu licenta.

Ca urmare, echipa moderatoare va proceda la stergerea oricaror anunturi care nu sunt conforme cu cele de mai sus.

Utilizati functia Edit (in limita intervalului de timp ce va permite utilizarea acestei functii) atunci cand sunteti ultimul user ce a postat.

Succes!
I drive:
Image
I miss:
Image
User avatar
MagicPenguin
Saabist adevarat
 
Posts: 2045
Joined: 26 Aug 2011, 09:16
Location: Bucuresti

Return to Anunturi auto - SAAB

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest