andybumbu wrote:Good job pisicule

Da, ms andy. Insa nu toate au mers asa cum vroiam eu cu Saabina.
Am facut peste 10k kilometri de la ultima revizie si m-a mancat in fund sa experimentez mai multi producatori. Pana acuma am luat filtre doar de la MANN si au fost bune, nimic de comentat. Dar na, cum uneori sunt prost, am zis sa incerc de data asta alti fabricanti.
Filtru de ulei Ridex: o mizerie de filtru, nu e la dimensiunile potrivite, are o guma de etansare foarte prost iesita in afara si nu cred ca a etansat bine. a doua problema ca vine doar cu un singur oring care se pune pe carcasa, nu 2 cum este normal.
MPCO filtru habitaclu: foarte buna alegere. Intra perfect si are ghidajele din plastic ca cel original. Singura problema aici e ca cei de la AutoDOC mi-au trimis un filtru resigilat, care mai fusese pus sau incercat de cineva inainte pentru ca rama de plastic era toata zgariata. Nu fusesem informat ca acel produs e risigilat.
STARK filtru combustibil: e bun, se potriveste fara probleme. Momentan nu am ce comenta.
PURFLUX filtru aer: o mizerie de filtru. Nu se potriveste ca lungime. E mai lung cu vre-o 5 mm si nu poti remonta carcasa de la filtru etans. Nu e deloc maleabil pentru ca are de jur imprejur un adaos care nu-i permite deformarea. M-am chinuit jumatate de ora sa-l montez fortat.
Ulei, ca de obicei, MOBIL 1, 5W30, aici n-am schimbat ca nu-si are rostul.
Am mai cumparat si discuri+placute fata de la Ridex, iar pe spate doar placute de la Bosch. Momentan de partea de franare nu am avut timp. E destul de frig si in Italia ca sa lucrez la fiare. Tot aman de 2 saptamani ca poate va fii mai cald.