by Edy » 15 Jun 2011, 08:31
Preturi nu pot da, logic, ca nu este o politica buna si de altfel pot varia de la o saptamana la alta; exista riscul sa vina cineva dupa mine stiind ca o galerie costa atat, intre timp furnizorul poate schimba preturile si risca serviceul sa cada de cacao la mijloc ca mie mi-a dat un pret si lui altul, nefiind vina oamenilor de fapt. Nu-ti face probleme, preturile sunt rezonabile si deloc umflate aiurea iar manopera este profi, scule de calitate si intotdeauna potrivita si foarte avantajoasa ca pret.
Exemplu: La un anumit service am cerut pret pentru radiator apa Valeo (identic cu cel de pe masina) si am primit pret 308euro+TVA (aprox. 1596 ron) iar la Nordic am gasit ACELASI produs Valeo identic cu cel de pe masina la 550ron...; ca sa fie lucrurile impacate am luat radiatorul de apa din alta parte, un anumit magazin online, cu un pret dar nu cu mult mai mic decat cel propus de Nordic.
Mai, traim vremurile care le traim, mi se pare normal sa pui si tu 30-50% in plus la revanzare, desi...tot e mult dar hai mai treaca; insa pana la nesimtirea de a transforma RON in EURO la un produs...haaai fraaate, las-o balta ca macane rau de tot si mai avem si tupeul sa zicem ca ne merge prost in tara asta. Pai cum dreq sa nu ne mearga prost cand vrei sa-ti repari masina sa tii afacerea mergand sa produci bani, sa platesti taxe, impozite, salarii s.a.m.d, te duci la un anumit service si iti ia si pielea de pe tine pentru un radiator.
In legatura cu masina cea "noua" o sa deschid un topic separat cand o sa fac si poze, dupa ce ii schimb numerele.
SAAB 9-5 Troll Hirsch, 2007, 2.3T 300 cp, negru
SAAB 9-3 AERO sedan, 2007, 2.8T 300cp, negru
SAAB 9-3 AERO sedan, 2009, 2.0T XWD 210cp, gri
SAAB 9-3 AERO COUPE, 2002, 2.0T Maptun Stg3 270 cp, gri
SAAB 9-5 AERO sedan, 2007, 2.3T 260 CP, rosu
SAAB 9000 AERO, 1996, 2.0T 185 cp Italian Aero, albastru
SAAB 9000 Anniversary, 1997, 2.0T 150 cp, albastru
SAAB 900i SEDAN, 1992, 2.0i
+ inca cateva!
https://xpt.ro/https://www.facebook.com/nxsautomobile